Website abonnement: Basic

Wat gebeurt er na je aanvraag?

1. Video call: Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvende videocall in te plannen. We bespreken alle wensen en eisen en maken we een plan van aanpak.

2. Ontwerp proces: Ik bestudeer je merk, richtlijnen en specificaties, zodat we een site kunnen ontwerpen die past bij je merk en productbehoeften.

3. Feedback rondes: Om jouw visie en merk zo goed mogelijk te kunnen vertalen is er genoeg ruimte voor feedback rondes. Ik ga door totdat jij tevreden bent!

4. Development: Wanneer het ontwerp goedgekeurd is ga ik aan de slag met de ontwikkeling van de website, zodat deze razendsnel en volgens de richtlijnen van Google gebouwd wordt.

5. Livegang: Wanneer de nieuwe website helemaal af is zetten we deze live, en kunnen we starten met het verzamelen van data om de website later te verbeteren.

6. Doorontwikkelen: Een goede website is nooit af. Heb je nieuwe ideeen die je graag wilt uitproberen? Stuur een berichtje en ik ga aan de slag. 'Gewoon, doen!'. Ook wanneer je na een tijdje een hele nieuwe website wilt!